Boeken

Ik maak boeken. Boeken waarbij de eigenaar zelf aan de slag moet gaan om het boek te vullen.

Waar vindt je mijn boeken?
Nou eigenlijk overal. Ik werk met print on demand uitgeverijen zoals die van Amazon en Brave new Books. Hieronder vind je het overzicht van mijn boeken en de directe links naar hun verkooppagina. Ik verstuur ze namelijk niet zelf, dit doen Amazon en Brave new Books (Via o.a. Bol.com en Bruna) voor mij.

Emotiedagboeken

Toon meer liefde voor jezelf en tegelijkertijd geeft het emotiedagboek je zo een beter overzicht hoe je dagen verlopen. We zijn altijd geneigd alleen het negatieve van de dag te onthouden, terwijl als we terug kijken, er heel veel moois was.

Wachtwoordenboekjes

Eindelijk een handige plek voor je vele wachtwoorden. Incognito bewaren tussen je andere boeken. Met ruimte voor zowel privé als zakelijke wachtwoorden doordat er plek is voor 300 wachtwoorden.

Kinderboeken

Om zelf te leren letters te schrijven, voor te lezen of zelf verhalen te schrijven

Recepten invulboeken

Verzamel al je favoriete recepten. Maak er een origineel cadeau van door de familierecepten te verzamelen. Er zijn 11 verschillende stylen verkrijgbaar.

Ebook Hoe maak je je bedrijf zichtbaar op de TikTok app?

Het ebook legt veel uit over wat TikTok is en gaat er dieper op in hoe je tot ideeën kom voor je video's en die omzet in content. En natuurlijk hoe al die video formats heten.  Je kunt direct de pdf kopen via deze link of het boek als Ebook kopen op  Bol.com